Avtomobilski deli za servis vozil
Izdelki
Servis
Trgovci
Teme
Poslovno področje
Tema 
Pw_CaPa_Keyvisual_Thema_366x96.jpg
Filtri za dostavna in tovorna vozila: zanesljiva zaščita tudi po letih uporabe
V naši ponudbi najdete preko 200 prvovrstnih modelov filtrov za dostavna in tovorna vozila. 
Vseeno je, če potrebujete filter za dizelsko gorivo, za potniško kabino, oljni ali zračni filter: Vse Boscheve filtre odlikuje visoka kakovost in izredna zmogljivost.

Filtri za dizelsko gorivo
Boscheve filtre za dizelsko gorivo odlikuje večplastna tehnika. Kombinacija različnih materialov in gostote vlaken zagotavlja do 98 procentov učinkovito izločanje umazanije in vode. Boschevi filtri so izredno odporni na agresivna goriva in neobčutljivi na tresljaje. Poleg tega izredno dobro funkcionirajo tudi pri velikih temperaturnih razlikah.

Oljni filtri
Tudi pri oljnih filtrih so pri Boschu uporabili najnovejšo tehnologijo. Na poseben način impregniran papir iz mikrovlaken ščiti komponente motorja. Poleg tega se pri izdelavi teh filtrov ne uporablja skorajda nobenih kovinskih materialov. Večina filtrov je izdelana iz papirja in plastike in tako jih brez slabe vesti lahko odvržemo med odpadke.

Zračni filter
Perfektno delovanje zračnih filtrov zagotavlja optimalno zmogljivost in zaščito motorja. Papir iz mikrovlaken skrbi za učinkovito čiščenje, njegova velika filtrna površina z enakomerno porazdeljenimi porami ulovi skoraja vse delce umazanije. V izredno prašnem okolju, kot na primer na gradbiščih, lahko navadnemu zračnemu filtru vstavimo dodaten varnostni vložek, ki izloči tudi najmanjše delce prahu. Ta dodatni vložek zagotavlja čiščenje vsesanega zraka tudi v ekstremnih pogojih. Z njim se izognete dragim okvaram, kot je prekomerna obraba motorja in njene posledice.

Filtri za potniško kabino
Filtri za potniško kabino dopoljnjujejo našo ponudbo filtrov. Takrat, ko je zrak zunaj zelo onesnažen in poln škodljivih snovi, ščitijo filtri za potniško kabino potnike v vozilu pred cvetnim in navadnim prahom, sajami, bakterijami in drugimi škodljivimi snovmi.
Celoten program filtrov pokriva 85 procentov vseh motorjev in modelov dostavnih in tovornih vozil. To prinaša prednosti za trgovce, saj lahko s tem programom strankam ponudijo popoln izbor filtrov na enem mestu. Poleg tega naš program filtrov vedno znova izboljšujemo in dopoljnjujemo. Servisne delavnice, ki imajo v ponudbi naš program, lahko uživajo številne prednosti, kot so na primer vrhunska kvaliteta izdelkov ter informiranje in izobraževanje o Boschevih filtrih.
Dodatne informacije:
Robert Bosch d.o.o.
Poslovno področje Automotive Aftermarket
Celovška 228
1117 Ljubljana
Tel:
01/583 91 11,
01/583 91 12
Fokus
Pw_CaPa_Topicteaser_Topic_174x90.jpg
Filtri z aktivnim ogljem
Naši filtri z aktivnim ogljem absorbirajo celo zdravju škodljive pline.
Na začetek strani