Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Pridružite se Boschevi ekipi

Pridružite se Boschevi ekipi

Svet priložnosti

Ponujamo sodelovalno okolje, ki poudarja raznolikost, zavezo k ohranjanju ravnovesja med zasebnim in poklicnim življenjem ter korporativno kulturo, ki temelji na pravičnosti.

 

Učenci

Učenci

Ne glede na to, ali ste pripravnik ali praktikant – poiščite svojo pot do perspektivne službe. Učenci imajo med šolskimi počitnicami priložnost za prvi vpogled v svet dela pri nas.

Študenti

Študenti

Naj vas Bosch kot močan partner spremlja skozi vaš študij. S pripravništvom si pridobite dragocene izkušnje, pri nas napišite svojo diplomsko nalogo ali se pripravite na magistrsko nalogo – ponujamo vam veliko različnih priložnosti.

 
Diplomiranci

Diplomiranci

Pridružite se nam takoj po diplomi ali se pripravite za kariero profesionalca ali izvršnega vodje z enim od naših podiplomskih programov.

Strokovnjaki in izvršni vodje

Strokovnjaki in izvršni vodje

Ste izkušeni in podkovani na svojem področju? Ponujamo vam zanimive priložnosti na vseh stopnjah poklicne poti za uveljavljene strokovnjake in izvršne vodje.