Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Lokacije v Slovenija

Škofja Loka

Kidričeva 81

4220 Škofja Loka

več

Krško

Velika vas 68

8273 Krško

več

Škofja Loka (Bosch Rexroth)

Kidričeva 81

4220 Škofja Loka

več

Ljubljana

Verovškova 55a (MCII)

Ljubljana

več

 

Bosch v Slovenija


Bosch Slovenija je regionalna podružnica skupine Bosch Group. Leta 2013 je skupina Bosch Group v Sloveniji ustvarila 358,7 milijonov evrov prihodkov od prodaje. Višina naložb je leta ostala 2013 ostala na ravni preteklih let. Bosch v Sloveniji zaposluje 1396 delavcev. Oddelek za električna orodja je v letu 2012 na trgu predstavil več kot 100 inovacij. Skupina Bosch Group v Sloveniji še naprej podpira otroke, ki potrebujejo posebno pomoč. V okviru sodelovanja z inštitutom SOČA je skupina Bosch Group v Sloveniji leta 2013 sofinancirala nakup opreme za novo senzomotorično sobo.

Dejstva in številke

3 lokacije

1 384 zaposleni