Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Ta spletna stran piškotke uporablja zaradi funkcionalnosti, koristnosti in statističnih analiz. Te nastavitve lahko kadarkoli spremenite tako, da kliknete na “Spremeni nastavitve.” Če se z uporabo piškotkov strinjate, kliknite na “Da, strinjam se.”

Piškotki

Piškotki, ki jih ta stran uporablja

Uporaba piškotkov

Bosch piškotki
Bosch uporablja piškotke in aktivne komponente (npr. JavaScript), da sledijo preferencam obiskovalcev in prilagodijo dizajn spletnih strani.
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik, ko obiščete našo spletno stran. Te piškotke lahko kadarkoli izbrišete, vendar se lahko zgodi, da nekatere funkcije ne bodo več na voljo. Za informacije glede brisanja piškotkov vam bo v pomoč funkcija Help v vašem brskalniku.

Bosch omogoča, da nadzirate uporabo piškotkov. V ta namen kliknite na povezavo "Nastavitve zasebnosti" v nogi. Tam lahko konfigurirate, katere piškotke želite uporabljati.

Razlikujemo naslednje kategorije piškotkov:
Obvezni piškotki (stopnja 1)
Ti piškotki so bistveni za brezhibno delovanje naših strani in njihovih funkcij, npr. da si zapomnijo nastavitve glede sprejemanja piškotkov.

Koristni piškotki (stopnja 2)
Ti piškotki nam omogočajo izboljšanje uporabnosti in delovanja naših spletnih strani, npr. da si zapomnijo izbiro države in regije.

Statistični piškotki (stopnja 3)
Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako naše spletne strani uporabljate. Že na stopnji 1 (obvezni piškotki) in stopnji 2 (koristni piškotki) se izvajajo anonimne meritve dostopa s pomočjo t. i. sejnih piškotkov. Na stopnji 3 (statistični piškotki) se piškotki shranijo na vaš računalnik za največ 12 mesecev.

Ciljni piškotki (stopnja 4)
Trenutno ne uporabljamo ciljanega zbiranja podatkov oziroma ciljnih piškotkov.

Piškotki tretjih ponudnikov
Nekatere Boscheve spletne strani vključujejo vsebino in storitve tretjih ponudnikov (npr. YouTube, Facebook, Google, Twitter) ki, lahko nato uporabljajo piškotke in aktivne komponente. Bosch nima vpliva na način in obseg procesiranja osebnih podatkov s strani teh tretjih ponudnikov.
Upoštevajte, da možnost konfiguriranja nastavitev za uporabljane piškotke, ki jo omogoča Bosch, ne vpliva na piškotke in aktivne komponente tretjih ponudnikov (npr. YouTube, Facebook, Google, Twitter).
Za informacije glede uporabe piškotkov in ravnanja z vašimi osebnimi podatki glejte spletno stran zadevnega ponudnika.

Več informacij o tem, kako uporabljamo družbene vtičnike, najdete v razdelku "Uporaba družbenih vtičnikov kot dela družbenih medijev" v izjavi o varovanju podatkov.

Piškotki, ki jih uporablja Bosch: stopnja 1 (obvezni)

Ime: privacy-accepted
Kategorija: Obvezni
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 12 mesecev oziroma do trenutka, ko prekličete soglasje za uporabo piškotkov.
Namen:
Si zapomni vaše soglasje za uporabo piškotkov za to spletno stran.

Ime: privacy-settings
Kategorija: Obvezni
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 60 dni oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Si zapomni, katere piškotke ste dovolili za to spletno stran.
Stopnja 1: sprejeti bodo obvezni piškotki
Stopnja 2: sprejeti bodo obvezni in koristni piškotki
Stopnja 3: sprejeti bodo obvezni, koristni in statistični piškotki
Stopnja 4: sprejeti bodo obvezni, koristni, statistični in ciljni piškotki

Ime: e_c_e
Kategorija: Obvezni
Tip: Sejni
Ta piškotek bo na vašem računalniku prisoten začasno, izključno v času vašega obiska te spletne strani, in bo samodejno izbrisan, ko zaprete brskalnik oziroma okno brskalnika, ki vsebuje to spletno stran.
Namen:
Piškotek vsebuje informacije o vaši uporabi te spletne strani, npr. priporočitelje, čas in stran, na kateri ste obisk začeli. Informacije se anonimno pošljejo statističnemu strežniku (statse.webtrendslive.com), ki ga upravlja Webtrends v ZDA.

Piškotki, ki jih uporablja Bosch: stopnja 2 (koristni)

Ime: geoservice
Kategorija: Koristni
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 10 dni oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Si zapomni vašo izbiro regije in države.

Ime: privacy-social
Kategorija: Koristni
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 60 dni oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Si zapomni vaše nastavitve družbenih medijev.

Piškotki, ki jih uporablja Bosch: stopnja 3 (statistični)

Ime: ACOOKIE
Kategorija: Statistični
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 731 dni oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Anonimizacija podatkov uporabnikov. Tak piškotek pošlje statistični strežnik (statse.webtrendslive.com), ki ga upravlja Webtrends v ZDA.

Ime: WT_FPC
Kategorija: Statistični
Tip: Seja v primeru stopnje 1 (obvezni) ali stopnje 2 (koristni).
Sejni piškotki so prisotni samo med obiskom naše spletne strani. Obisk je zaključen, ko zaprete brskalnik oziroma okno brskalnika.
Trajni v primeru stopnje 3 (statistični) ali stopnje 4 (ciljni).
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 12 mesecev oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Anonimizacija podatkov uporabnikov.

Ime: e_c_s
Kategorija: Statistični
Tip: Sejni
Sejni piškotki so prisotni samo med obiskom naše spletne strani. Obisk je zaključen, ko zaprete brskalnik oziroma okno brskalnika.
Namen:
Piškotek vsebuje informacije o vaši uporabi spletne strani, npr. priporočitelje, prvo obiskano stran. Informacije se anonimno pošljejo statističnemu strežniku (statse.webtrendslive.com), ki ga upravlja Webtrends v ZDA.

Ime: e_c_l
Kategorija: Statistični
Tip: Trajni
Tak piškotek se bo na računalnik shranil za največ 12 mesecev oziroma do trenutka, ko spremenite nastavitve glede uporabe piškotkov.
Namen:
Piškotek vsebuje informacije o vaši uporabi te spletne strani. Pri nastavitvah za statistične piškotke se bodo shranile v piškotek in se posodabljale ob ponovnih obiskih te strani. Informacije se anonimno pošljejo statističnemu strežniku (statse.webtrendslive.com), ki ga upravlja Webtrends v ZDA.