Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 
Zgodbe o uspehu se ne zgodijo same od sebe. Zanje se je treba potruditi.

Zgodbe o uspehu se ne zgodijo same od sebe. Zanje se je treba potruditi.

Ne glede na to, ali ste študent, nedavni diplomant ali izkušen strokovnjak, iščemo nadarjene ljudi, kot ste vi. Bosch vam ponuja priložnosti za sodelovanje na več funkcijskih področjih – od nadzora do raziskav in razvoja, od človeških virov do prodaje. Z vami želimo zgraditi dolgotrajen delovni odnos, zato aktivno spodbujamo vaš profesionalni in osebni razvoj.

Prijavite se zdaj

Prijavite se zdaj

Ne glede na to, kje v življenju ste, za vas imamo prave priložnosti, da dosežete uspeh pri Boschu.

Zakaj Bosch?

Zakaj Bosch?

Ne ponujamo vam le službe, temveč priložnost za poistovetenje: več kot 80 % Boschevih sodelavcev je ponosnih, da so del podjetja.

 
Pridružite se Boschevi ekipi

Pridružite se Boschevi ekipi

Ponujamo sodelovalno okolje, ki poudarja raznolikost, zavezo k ohranjanju ravnovesja med zasebnim in poklicnim življenjem ter korporativno kulturo, ki temelji na pravičnosti.

Raznolikost pri Boschu

Raznolikost pri Boschu

Raznolikost je ključni vidik našega dolgoročnega ekonomskega uspeha ter del Boschevega vsakdana.