Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Zakaj Bosch?

Zakaj Bosch?

Naše zgodbe o uspehu pišejo zgodovino.

Že več kot 125 let bogatimo kakovost življenja ljudi. In naše inovativne ideje so vsak dan korak pred prihodnostjo. Kot svetovni ponudnik tehnologije in storitev se lahko opiramo na močne korenine. Izkoristite to in razširite svoje prednosti z nami. Ponujamo vam poklicni razvoj in zanimive naloge v dinamičnem delovnem okolju.

 

Vaše poslanstvo: prispevati k tehnologiji

Vaše poslanstvo: prispevati k tehnologiji "Tehnika za življenje"?

V skladu z našim sloganom "Tehnika za življenje" smo zavezani k razvoju inovativnih, koristnih in naprednih izdelkov, ki izboljšujejo življenja ljudi.

Menite, da se prihodnost začenja danes?

Menite, da se prihodnost začenja danes?

Mi tudi. V duhu ustanovitelja tega podjetja, Roberta Boscha, že več kot 125 let z razvijanjem inovativnih rešitev za prihodnje generacije aktivno oblikujemo prihodnost.

 
Želite delati za zagonsko podjetje, veliko podjetje ali oboje?

Želite delati za zagonsko podjetje, veliko podjetje ali oboje?

Bosch združuje tako nova podjetja na obetavnih področjih poslovanja kot že uveljavljena področja poslovanja: z nami sodelujejo številna podjetja in korporativne strukture na več kot 360 lokacijah v več kot 50 državah po vsem svetu.

Iščete ravnotežje?

Iščete ravnotežje?

Zavedamo se, da v življenju ni pomembno samo delo. Da bi našim sodelavcem omogočili izkoristiti njihov maksimalni potencial, jih aktivno podpiramo pri ohranjanju zdravega ravnotežja med poklicnim in osebnim življenjem.

 
Iščete več kot službo?

Iščete več kot službo?

Ne ponujamo vam le službe, temveč priložnost za poistovetenje: več kot 80 % Boschevih sodelavcev je ponosnih, da so del družbe.

Si včasih želite spremembo okolja?

Si včasih želite spremembo okolja?

Nove perspektive spodbujajo razvoj novih idej, ki koristijo tako vam kot podjetju. Ko si sodelavci želijo spremembe, jim jo pomagamo uresničiti.

 
Ali spadate k Boschu?

Ali spadate k Boschu?

Ste edinstven človek. Cenimo vašo individualnost in verjamemo, da je raznolikost prednost za naše podjetje

Je družbena odgovornost pomembnejša od kratkoročne koristi?

Je družbena odgovornost pomembnejša od kratkoročne koristi?

Naša korporativna struktura pomeni, da smo neodvisni od delniških trgov. Zahvaljujoč Robert Bosch Stiftung, gre del našega dobička za družbene in okoljske projekte ter za podpiranje prihodnjih generacij.