Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

Naše znamke

Skupina Bosch Group je vodilni svetovni ponudnik tehnologije in storitev, njeno delovanje pa je razdeljeno v štiri poslovne sektorje: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods ter Energy and Building Technology. Izdelki in storitve skupine Bosch Group so zasnovani tako, da z rešitvami, ki so tako inovativne kot tudi koristne, pripomorejo k boljši kakovosti življenja. Poleg znamke Bosch skupina Bosch Group ponuja tudi druge znamke, ki ustrezajo individualnim zahtevam posameznih strank. Posebne znamke skupine Bosch Group, s katerimi lahko obogatite svoje vsakodnevno življenje, so predstavljene v naslednji preglednici.

Tradicionalna znamka Beissbarth je bila ustanovljena leta 1899 v Münchnu, proizvaja pa natančno merilno opremo za proizvajalce avtomobilov in njihove delavnice po vsem svetu. Beissbarth razen ključnih kompetenc merjenja podvozij in preskušanja zavor / preskusnih prog ponuja tudi naprave za montažo pnevmatik, stroje za balansiranje koles, opremo za servisiranje klimatskih naprav in dvižne odre.

Beissbarth

Boscheva mreža Car Service ima v 150 državah približno 13.000 delavnic. Gre za delavnico za vse avtomobilske znamke, v kateri se strokovnjaki Boscheve mreže Car Service spoznajo na najmodernejšo avtomobilsko tehnologijo in poskrbijo za brezhibno delovanje vašega avtomobila. Zato vam lahko obljubimo – „Za vaš avtomobil bomo storili vse“.

Bosch Car Service

Bosch Diesel Center

Bosch Diesel Centrum je odborným servisným poskytovateľom pre autoservisy, fleet manažérov a pre súkromných zákazníkov, ktorý ponúka profesionálne riešenia v oblasti diagnostiky, opráv a údržby všetkých naftových vstrekovacích systémov a prvkov značky Bosch. Sieť Bosch Diesel Centier v súčasnosti zahŕňa po celom svete približne 3 400 franchisingových spoločností a má vynikajúcu povesť vo všetkých oblastiach opráv a údržby naftových vozidiel.

Bosch Diesel Center

Globalna znamka Rexroth pomeni ekonomično, natančno, varno in energetsko učinkovito pogonsko in krmilno tehnologijo. Inovativni sestavni deli ter po meri narejene sistemske rešitve poganjajo stroje in sisteme vseh velikosti. Združevanje svetovnega strokovnega znanja v tržnih segmentih mobilnih aplikacij, strojnih aplikacij in inženiringa ter industrijske avtomatizacije pomeni, da lahko stranke priročno na enem mestu dobijo vse, kar potrebujejo.

Bosch Rexroth

Mednarodna blagovna znamka za ogrevanje Buderus ponuja visokokakovostne sistemske tehnološke rešitve za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje, tako v zasebni sferi kot za komercialne aplikacije.

Buderus

Mednarodno dejavna znamka CST/berger se povezuje z vedno zanesljivimi meritvami. Izdelki zagotavljajo najsodobnejšo tehniko glede na robustnost ter so bili razviti in preskušeni za izjemne pogoje uporabe.

CST/berger

CoremanNet nudi rešitev z industrijsko programsko opremo za strukturirano, pregledno in preprosto vračanje rabljenih delov in surovin.

CoremanNet tako omogoča obnovo delov vozila po vsej Evropi in je tako temelj za odgovorno ravnanje z okoljem, pri katerem je poskrbljeno za varčevanje z viri.

CoremanNet

Mednarodna znamka Dremel ponuja orodje, znanje in skupnost. Dremel z motom "life and home solutions" ("rešitve za življenje in dom") ponuja visokokakovostne izdelke, ki so enostavni za uporabo, lahki, kompaktni, natančni in hitri.

Dremel

Dynacord je eden vodilnih proizvajalcev profesionalnih zvočnih sistemov v Evropi. Med njihovimi izdelki lahko najdemo zvočnike, ojačevalce, digitalno procesiranje signalov in mešalnike. Izdelki podjetja Dynacord so vrhunska izbira za mobilne zvočne naprave ter tudi za zvok na koncertih in v postavljenih napravah.

Dynacord

Electro-Voice proizvaja najboljše profesionalne zvočne izdelke v razredu, vključno z zvočniki, mikrofoni in elektroniko. Njihovi izdelki se uporabljajo po vsem svetu, na stadionih in tudi v cerkvah, vključujejo pa prenosne in postavljene zvočne naprave.

Electro-Voice

Mednarodno dejavna znamka Freud sledi cilju biti eden najinovativnejših ponudnikov prve izbire na področju rezanja/brušenja. Izziv znamke je, da vsak dan preseže pričakovanja strank z inovativnimi izdelki in kompetencami v proizvodnji, močnimi partnerji ter zanesljivo in odprto servisno miselnostjo.

Freud

Znamka HC-Cargo je “vaš specialist za avtomobilske dele”. HC-Cargo v več ko 85 državah ponuja prek sodobne spletne trgovine obsežno paleto cenovno ugodnih nadomestnih delov na področju avtoelektrike za delavnice.

HC-Cargo

Mednarodna znamka Hawera pokriva močna orodja za produktivno delo na gradbiščih. Izdelke zaznamuje zelo visoka kakovost in so zasnovani tako, da z malo napora opravijo več dela.

Hawera

Mednarodna blagovna znamka Junkers ponuja inteligentne in energetsko varčne rešitve ogrevanja za vse zahteve.

Junkers

Blagovna znamka OTC, ki je nastala v ZDA, se je od leta 1925 razvila v globalno znamko z visokokakovostnimi izdelki, od diagnostične opreme za vozila do visokozmogljivih orodij za delavnice.

OTC

Že več kot 40 let je RTS v ospredju med proizvajalci opreme za oddajanje in notranje telefonske zveze, svoj položaj standarda v panogi pa ohranja z združevanjem naprednih funkcij ter funkcionalnosti s preizkušeno in pravo zanesljivostjo.

RTS

Znamka Robinair, ki je prisotna po vsem svetu, je vodilna na rastočem trgu servisiranja klimatskih naprav. Prednosti Robinaira so nenehne inovacije na področju opreme za servisiranje klimatskih naprav in zelo široka ponudba.

Robinair

Po vsem svetu prisotna znamka sia Abrasives uteleša tehnološko vodilni položaj, proizvodne kompetence, inovativne rešitve za brušenje ter strokovno svetovanje v sodobno opremljenih izobraževalnih centrih ali na lokaciji stranke.

Sia Abrasives

Telex oblikuje in proizvaja izdelke za radijsko komunikacijo in slušalke za letalstvo svetovnega razreda, ki jim zaupajo pri ključnih uporabah po svetu.

TELEX

Unipoint je eden izmed največjih proizvajalcev zaganjalnikov, generatorjev, naprav za uravnavanje temperature in brisalcev na svetu. Unipoint nudi izjemno podporo strankam, konkurenčne cene in učinkovito tržno podporo za OEM/OES in stranke na sekundarnih trgih. Predstavljamo „Edinstveno kakovost – edinstveno vrednost – Unipoint“.

Unipoint

Blagovna znamka Zexel sodi med vodilne dobavitelje originalne opreme visokokakovostnih konvencionalnih dizelskih sistemov v Aziji.

Zexel