Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Raziskovalni sektorji
Raziskave tehnologije prihodnosti

Raziskave tehnologije prihodnosti

Raziskovalni sektorji


Shranjevanje in ohranjanje energije

Bosch si prizadeva za trajnostne rešitve, ki bi omogočale proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov.

Informacijska tehnologija in senzorji

Izdelki za vsakodnevno uporabo postajajo pametnejši in opravljajo naloge, kot na primer izboljševanje varnosti v cestnem prometu in vzpostavljanje kakovostnejšega notranjega okolja v zgradbah, pri tem pa zagotavljajo zelo nizko porabo virov.

 
 

Materiali in proizvodna tehnologija

Inovacije na področju materialov in nove proizvodne tehnologije tlakujejo pot za razvoj in izdelavo inovativnih, stroškovno učinkovitih izdelkov prihodnosti.

Razvojne metode in razvojni procesi

Naše intenzivne raziskave so zagotovilo, da bodo tudi čedalje kompleksnejši izdelki še naprej ustrezali tako tržnim potrebam kot tudi natančnim standardom kakovosti družbe Bosch.