Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Odgovornost

Okolje in podnebje

Okolje in podnebje

Bosch credo daje tehnološke odgovore na ekološka vprašanja. V ta namen podjetje Bosch vlaga približno 50 odstotkov proračuna za raziskave in razvoj tehnologij, ki pomagajo ščititi okolje in ohranjati naravne vire, ti proizvodi pa predstavljajo približo dobro tretjino prodaje.

Izdelki in stranke

Izdelki in stranke

Varstvo okolja predstavlja izjemno hitro rastoč trg prihodnosti. V prihajajočih letih bodo "zelene" tehnologije, ki pomagajo pri izboljšavi energijske učinkovitosti in zmanjševanju emisij, prevzele vlogo pomembnih gonilnikov rasti.

Zaposleni in mladi talenti

Zaposleni in mladi talenti

Pri razvoju novih izdelkov in odpiranju novih področij poslovanja je ključnega pomena, da Bosch razpolaga z vrhunskimi specialisti in jih spodbuja k popolnemu izkoriščanju njihovih potencialov.

 
Družba in odgovornost

Družba in odgovornost

Družbena odgovornost skupine Bosch Group se je razvijala skozi čas, temelji pa na prepričanjih ustanovitelja podjetja, Roberta Boscha. Družba v okolici svojih podružnic po vsem svetu podpira številne dobrodelne ustanove in projekte, ki se osredotočajo na spodbujanje mladih nadarjenih študentov ter sponzoriranje dobrodelnih pobud.

Upravljanje podjetja

Upravljanje podjetja

Kaj bo čez 20–30 let poganjalo avtomobile? Katere surovine bodo še na voljo? Kakšne zahteve bodo imeli ljudje glede mobilnosti in oskrbe z energijo? Kdor koli si zastavlja ta vprašanja, ugotovi, da se soočamo s procesi sprememb, ki se dotikajo prav vsakogar od nas. To so na primer globalizacija, demografska gibanja, podnebne spremembe in ohranjanje naravnih virov. Zato družba Bosch nenehno analizira predviden razvoj razmer, ki jih imenujemo tudi megatrendi.

Poročanje in podatki

Poročanje in podatki

V našem sedanjem poročilu o trajnostnem razvoju nudimo pregled dejavnosti Boschevih sodelavcev po svetu, kateri sodelujejo pri doseganju naših ambicioznih trajnostnih ciljev.