Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Odgovornost je podlaga za zaupanje

Duh Roberta Boscha – še vedno močan vpliv na podjetje.

Inovacije


Osupljive raziskave pri Boschu

Raziskave na ravni družbe

Temelje Boschevih inovacij polagajo v sektorju za raziskave in napredni inženiring. Zaposleni po vsem svetu sledijo naši viziji najsodobnejšega razvoja.


Tehnologije, materiali in sistemi prihodnosti

Raziskovalni sektorji

Bosch velja za enega od največjih proizvajalcev tehnologije in izvajalcev raziskav. Tehnološko napredni izdelki, ki jih izdelujemo, segajo od učinkovitih sestavnih delov za motorna vodila in zmogljivih električnih orodij do navigacijskih in nadzornih sistemov.


Ideje za prihodnost

Patenti

Vsako uro v dnevu pri Boschu razvijamo patente, zaradi katerih so naši izdelki še bolj učinkoviti, enostavnejši za uporabo, varnejši in okolju prijaznejši.


Trajnost


Več kot le gospodarski dejavniki

Odgovornost

Za nas družbena odgovornost podjetja ali trajnost pomeni, da pri strategiji podjetja upoštevamo ne le gospodarske, temveč tudi okoljevarstvene in družbene dejavnike.


Upoštevanje pravnih zahtev

Zagotavljanje skladnosti

V okviru Boscheve vrednote "zanesljivost, verodostojnost, zakonitost" smo zavezani k brezpogojni skladnosti z zakoni. Da bi poudarili pomen tega načela, smo ključne točke vseh pomembnih pravnih in notranjih določil povzeli v "Kodeksu poslovnega vedenja".


Vrednote

Naše vrednote: sledenje spremembam in ohranjanje kontinuitete

Vrednote

Bosch je že od nekdaj družba, ki zvesto sledi vrednotam. Mnoge današnje vrednote družbe Bosch izhajajo še iz vrednot ustanovitelja, Roberta Boscha. V naših vrednotah se kaže naš pristop k poslovanju.