Če želite izkoristiti vse funkcije tega spletnega mesta, so potrebni piškotki. Prosimo omogočite piškotke in osvežite brskalnik. Po osvežitvi bo prikazano pogovorno okno za upravljanje piškotkov.

To spletno mesto uporablja piškotke za omogočanje nekaterih funkcij, udobno uporabo in zbiranje statističnih podatkov. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite, tako da kliknete »Spremeni nastavitve«. Če se strinjate z uporabo piškotkov, kliknite »Da, strinjam se«. Naš pravilnik o zasebnosti

 

Vrednote

Vrednote

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Raziščite naše poslanstvo

Naše vrednote – tisto, iz česar izhajamo

Bosch je že od nekdaj družba, ki zvesto sledi vrednotam. Mnoge današnje vrednote družbe Bosch izhajajo še iz vrednot ustanovitelja, Roberta Boscha, medtem ko so se nekatere skozi desetletja spreminjale oziroma nadgrajevale. Naše vrednote odsevajo naš način poslovanja: našo poklicno etiko pri sodelovanju s poslovnimi partnerji, z vlagatelji, zaposlenimi in družbo.

 
Prvič

Prihodnost in osredotočenost na rezultate

Naše aktivnosti so usmerjene k rezultatom. S tem ohranjamo našo prihodnost in ustvarjamo dobro podlago za družbene pobude podjetja in fundacije.

Drugič

Odgovornost in trajnostni razvoj

Ravnamo odgovorno in v interesu našega podjetja, istočasno pa upoštevamo tudi družbene in ekološke posledice našega delovanja.

 
 
Tretjič

Iniciativa in vztrajnost

Delujemo na lastno pobudo, prevzemamo podjetniško odgovornost in vztrajno sledimo svojim ciljem.

Četrtič

Odprtost in zaupanje

V komunikaciji, pomembni za podjetje, smo odzivni in jasni. To je najboljša podlaga za na zaupanju temelječ odnos.

 
 
Petič

Poštenost

Sodelavce in poslovne partnerje obravnavamo pravično. Verjamemo, da je ta poštenost temelj našega poslovnega uspeha.

Zanesljivost, verodostojnost, zakonitost

Obljubimo samo tisto, kar lahko izpolnimo, dogovore sprejemamo kot zavezujoče in v vseh naših poslovnih transakcijah spoštujemo zakonodajo.

 
 
Sedmič

Raznolikost

Cenimo in spodbujamo raznolikost ter obogatitev, ki jo prinaša, in verjamemo, da je ključna za naš uspeh.