Preskoči na glavno vsebino
Bosch v Sloveniji
Proizvodi in storitve

Industrija in obrt

Bosch nudi inovativne proizvode in storitve za industrijo in obrt.

Industrija in obrt
Boschevo vrtalno kladivo

Električna orodja za profesionalce

Bosch razvija inovativna in izredno kakovostna električna orodja, ki jamčijo profesionalne rezultate na vse področjih obrti. Naša orodja so zanesljiva, zmogljiva in robustna, izpolnijo še tako zahtevne naloge in vam tako olajšajo delo. Naša baterijska električna orodja so odlična izbira, predvsem zaradi njihove posebno dolge življenjske dobe, visoke natančnosti in zmogljivosti ter zmogljive baterije, ki omogoča dolgo avtonomno delovanje.

Paleta proizvodov Boschevega oddelka za varnostne sisteme: npr. kamera za videonadzor, protivlomni in protipožarni alarmni sistemi, sistemi za zvočno evakuacijo ter sistemi za nadzor dostopa in upravljalni sistemi

Varnostne rešitve

Naš cilj je zaščita življenj, zgradb in materialnih dobrin. Naš portfelj proizvodov vključuje: videonadzor, protivlomne in protipožarne alarmne sisteme, sisteme za zvočno evakuacijo, sisteme za nadzor dostopa in upravljalne sisteme. Paleto dopolnjujejo profesionalni zvočni in konferenčni sistemi za predvajanje govora, zvokov in glasbe.

Večerni pogled z morja na New York

Programske rešitve

Način, na katerega internet stvari spreminja svet, nudi ogromne priložnosti za številne sektorje kot so proizvodnja, mobilnost, energija in mnoge druge. Boscheve programske in storitvene rešitve so trden temelj za nameščanje in uporabo prilagojenih rešitev. Odkrijte, kako Boscheve rešitve programske opreme pomagajo podjetju izboljšati način vodenja poslovanja in kako ustvarjajo nove dohodkovne kanale in proizvode.

Kontaktirajte Bosch

Z veseljem vam bomo pomagali.

Telefon

Pošljite nam sporočilo

Klepetajte z nami!

Imate vprašanja ali priporočila? Stopite v stik z nami. Dosegljivi smo vsak delovnik med 08. in 16. uro.