Preskoči na glavno vsebino
Bosch v Sloveniji
Proizvodi in storitve

Mobilnost

Bosch ponuja celovite mobilne rešitve, saj obsežno strokovno znanje na področju tehnologije motornih vozil povezuje s strojno in programsko opremo ter storitvami.

Mobilnost
Na podlagi obsežnega tehničnega znanja Bosch razvija pametne mobilne rešitve na področju strojne opreme, programske opreme in storitev.

Spletni portal za Poprodajni trg motornih vozil

Boschev spletni portal za poprodajni trg motornih vozil predstavlja vrhunske proizvode in storitve s področja povezane mobilnosti, avtomatizirane mobilnosti, pogonskih sklopov in e-mobilnosti. Izvedite več o naših proizvodih in storitvah, ne le za osebna vozila, temveč tudi za izvenavtocestne aplikacije, dvokolesnike ter ladijski in železniški transport.

Bosch dobavlja visokokakovostne nadomestne dele.

Avtomobilski poprodajni trg Bosch

Bosch vas ohranja mobilne.

Bosch nudi širok spekter nadomestnih delov za poprodajni trg in servisne delavnice – od novih in obnovljenih delov do popravil delov – kot tudi opremo za servisne delavnice, npr. diagnostično programsko in strojno opremo. S servisnim usposabljanjem in partnerskimi programi za servisne delavnice Bosch nudi servisno kompetenco in znanja serviserjem po vsem svetu. Tako lahko servisne delavnice preskušajo in popravljajo učinkoviteje, varneje in hitreje.

Bosch servis za vse znamke – po svetu

Servis avtomobilov Bosch

Bosch servis za vse znamke — po svetu

V več kot 17.000 Boschevih pooblaščenih servisnih delavnicah so vozniki deležni prvorazrednih storitev, strokovnega znanja in originalne kakovosti nadomestnih delov. Od mehanike do elektrike ter dizelske tehnike — naši strokovnjaki uporabljajo vrhunsko in najsodobnejšo opremo za preskušanje.

Kontaktirajte Bosch

Z veseljem vam bomo pomagali.

Telefon

Pošljite nam sporočilo

Klepetajte z nami!

Imate vprašanja ali priporočila? Stopite v stik z nami. Dosegljivi smo vsak delovnik med 08. in 16. uro.