Preskoči na glavno vsebino
Bosch v Sloveniji
Proizvodi in storitve

Doma

Popolna tehnologija za vaš dom in vrt.

Doma
Košnja trave in odrezovanje ob robovih — z Boschem je vse končano hitro in varno.

Vrtna orodja

Če imate žilico za vrtnarjenje — pa tudi, če je nimate — z Boschevimi vrtnimi orodji je vsak vrtni strokovnjak. Z njimi lahko spretno oblikujete živo mejo in grmičevje, brez težav obrežete robove trate ter hitro in varno sesekljate veje in listje. Z našo široko paleto inovativnih orodjih in pribora lahko ustvarite vaš sanjski vrt — in se ob tem še zabavate.

Pametne, učinkovite in enostavne za uporabo — toplotne rešitve podjetja Bosch Toplotna tehnika

Ogrevanje in priprava tople vode

Pametne in učinkovite: Boscheve prikrojene rešitve za ogrevanje, klimatiziranje in pripravo tople sanitarne vode v gospodinjstvih uporabljajo vrhunsko tehnologijo, so povezljive, enostavne za uporabo in privlačnega videza.

Bosch svoje znanje in izkušnje uporablja za krojenje pravih rešitev, najsi gre za kondenzacijsko tehnologijo, solarne toplotne sisteme, toplotne črpalke ali naprave za soproizvodnjo električne in toplotne energije.

Hladilnik, pralni stroj ali kavni aparat — Boschevi hišni aparati vam bodo olajšali in popestrili vaš vsakdan.

Hišni aparati

Podjetje Bosch Hišni aparati je predano iskanju in zagotavljanju inteligentnih, zanesljivih in privlačnih rešitev, da bi bil vaš vsakdan nekoliko lažji in bolj pester.

Boscheva želja je namreč ustvarjati tehnologije, ki imajo zmeraj jasen namen: naši proizvodi so pripravljeni, ko jih ljudje potrebujejo, in se zlijejo z notranjostjo doma, ko niso v uporabi — tako so vedno ustrežljivi, a nikoli vsiljivi.

Za udobno in natančno delo: Boscheva električna orodja za domače mojstre

Električna orodja za domače mojstre

S pravim orodjem je domače mojstrovanje dvakrat večji užitek. Z Boschem imate ne le več možnosti, temveč je delo tudi veliko bolj natančno, učinkovito, prilagodljivo, varno in produktivno. Naša orodja so zavidljive kakovosti, imajo vgrajeno vrhunsko tehnologijo in omogočajo optimalno vodenje ter uporabo. Karkoli želite narediti, z Boschem boste naredili bolje.

Kontaktirajte Bosch

Z veseljem vam bomo pomagali.

Telefon

Pošljite nam sporočilo

Klepetajte z nami!

Imate vprašanja ali priporočila? Stopite v stik z nami. Dosegljivi smo vsak delovnik med 08. in 16. uro.